Mourinho najavio okršaj s Unitedom i otkrio zašto svi mrze Chelsea: Dosadni smo...

Foto: Hina

UDRUGA za borbu protiv diskriminacije "Kick It Out" jučer je objavila rezultate istraživanja na temu koje igrače i klubove navijači najviše vrijeđaju na društvenim mrežama. U kategoriji igrača, Mario Balotelli drži vodeće mjesto. Njemu su navijači putem društvenih mreža uputili više od osam tisuća uvredljivih poruka na društvenim mrežama, od čega je gotovo pet tisuća bilo rasističkih uvreda.

Mou: Dosadni smo, prvi smo od početak sezone

U kategoriji klubova, prvo mjesto drži Chelsea. Jose Mourinho ima teoriju zašto je to tako.

"Dosadni smo. Na prvom smo mjestu od početka sezone, a to je nešto što ljudi u ovoj zemlji ne vole", poručio je Mou, koji je odmah najavio okršaj s Manchester Unitedom.

"Riječ je o nevjerojatnoj ekipi; imaju sjajne, iskusne igrače, uvijek imaju rješenje za sve probleme, jednostavno su veličanstveni. Svaki tjedan na stolu me dočeka popis igrača protiv kojih ćemo igrati, ali kad sam vidio protiv koga sad igramo samo sam protrnuo. Mata, Di Maria, Januzaj, Rooney, Van Persie, Falcao, Herrera, Carrick, Blind, Fellaini... sjajna momčad! S druge strane, ja sam na gostovanju kod QPR-a igrao samo s Drogbom u napadu. Nismo imali drugog napadača na klupi", objasnio je Mou.

"United se bori za titulu, a ne znam gdje će Klopp nastaviti karijeru"

Louis Van Gaal vratio je United u vrh engleskog nogometa. Manchester je trenutačno na 3. mjestu sa 65 osvojenih bodova.

"Van Gaal je moj veliki prijatelj, iako se ne čujemo svaki tjedan. United se bori za titulu prvaka Engleske. Mogli ste pročitati što njihovi igrači govore i kako misle, oni se bore za naslov", poručio je Mourinho.

Engleski novinari zamolili su Mourinha da prokomentira odlazak Jurgena Kloppa iz Borussije Dortmund na kraju sezone.

"On je odličan trener, ali nemam pojma gdje će nastaviti karijeru i hoće li to uopće biti Premiership. Rekao mi je da neće sigurno doći u Chelsea, tako da sam miran", našalio se Mou.

Utakmica između Chelseaja i Manchester Uniteda na rasporedu je u 18:30 sati.

Pročitajte više