Mourinho traži nove napadače: Mandžukić napušta Bayern i odlazi u Chelsea?

Foto: Screenshot; t-online.de

NJEMAČKI mediji objavili su vijest da nezadovoljni Mario Mandžukić ozbiljno razmišlja o odlasku iz Bayerna. Hrvatski napadač nikako ne odgovara Pepu Guardioli, kojem na ljeto iz Borussije Dortmund stiže ubojiti Robert Lewandowski. Jasno je da će Guardiola odmah u startu više računati na Poljaka, dok bi Mandžukić, vrlo vjerojatno, malo češće grijao klupu. Mandžo je upravo to doživio protiv HSV-a, kad je njegovo mjesto u napadu zauzeo Thomas Muller, a kasnije je Guardiola ubacio Claudia Pizzara.

Nezadovoljni Mandžo u prolazu je dobacio novinarima kako će uskoro sve saznati, a Kicker tvrdi kako je hrvatski reprezentativac jednom nogom na odlasku iz kluba.


Nijemci tvrde da je Bayern ponudio Mandžukiću novi ugovor, ali čini se da hrvatski napadač nije zadovoljan ponudom. U isto vrijeme, engleski mediji javljaju kako je Jose Mourinho pripremio budžet u visini od 60 milijuna eura za dva pojačanja u napadu, Diega Costu i Marija Mandžukića.

Chelsea je navodno spreman prodati Fernanda Torresa u madridski Atletico, Demba Ba ima neke ponude iz Turske, a Samuel Eto'o karijeru bi mogao nastaviti u Tottenhamu ili nekom američkom klubu.

Pročitajte više