Navijači se uključili u kampanju za izbornika BiH: "Hoćemo Barbareza"

 Foto: Guliver Image/Getty Images

KANDIDATURE za poziciju izbornika BiH stižu sa svih strana, a u kampanju se uključila i najbrojnija navijačka skupina reprezentacije.
 
BH Fanaticosi podržali su Sergeja Barbareza, bivšeg kapetana Bosne i Hercegovine, koji je poručio da je spreman naslijediti Sušića.
 
"Reprezentacija Bosne i Hercegovine je "na konopcima", bivši izbornik je uspio od jedne respektabilne momčadi, u vrijeme kada smo imali priliku još više ojačati svoj status u svjetskom nogometu, napraviti boksača kojem već u četvrtoj rundi slute kraj", piše u priopćenju BH Fanaticosa, koji smatraju da je Barbarez najbolji izbor jer...
 
"Jer je čovjek koji ima dovoljno karizme, hrabrosti i drskosti stati na čelo obezglavljene momčadi i izvući maksimum, baš kao što je to godinama radio s kapetanskom vrpcom oko ruke. Njegov manjak iskustva je sada najmanje bitan, reprezentacija ne treba nekog tko će im nacrtati najbolju korner-varijantu ili tko će izmisliti neki novi super-sustav. Njima treba netko tko će ih ohrabriti."
 
Nakon četiri kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo Bosna i Hercegovina ima samo dva boda.
 
"Izvršni odbor N/FS-a je napravio katastrofalnu grešku produživanjem ugovora izborniku Sušiću nakon SP-a u Brazilu jer je bilo i više nego očigledno da bivši izbornik i nije bio previše zainteresiran unijeti nešto novo u radu i oko reprezentacije. Zbog njih 15 i njega smo danas tu gdje jesmo. Sada imaju šansu ispraviti tu grešku. Gospodo, njegovo ime je Sergej Barbarez i on je Bosna i Hercegovina! Zbog nas, zbog vas i zbog budućnosti svih ljudi koji vole ovu reprezentaciju", poručuju BH Fanaticosi.

Pročitajte više