Novi junak Ledene poručio: "Trebali smo uzeti sva tri boda!"

Foto: Hina

"OVO je bila jako važna pobjeda, bila nam je jako potrebna. Na kraju, kad razmislim, trebali smo osvojiti i sva tri boda, a ne samo dva", govorio je nakon utakmice jedan od junaka pobjede Ryan Vesce. Gol, asistencija i penal za pobjedu, velika večer u ovoj ligi, piše KHL.hr.

> "Nije u šoldima sve!": Medveščak na penale do pobjede protiv SKA!

Očito Zagrepčanima bolje ide protiv najjačih suparnika, skinuli su skalp CSKA-u i SKA-u, odigrali solidno protiv Atlanta i Lokomotiva, dakle boljih momčadi.

"Ma u ovoj ligi nitko nema pravo reći da je neka momčad loša, ali istina je, trebamo i tako igrati protiv i nominalno 'slabijih' protivnika. Nismo bili u strahu nakon serije od sedam poraza, znali smo da dolazimo doma i nadam se da će ovo biti početak našeg niza". 

Mathieu Carle je zabio prvi gol 'medvjeda', a nakon utakmice je priznao: "Krivac sam za treći gol SKA, ja sam zeznuo. Kovalčuk mi je pobjegao na samo pola sekunde. Da je bilo koji drugi hokejaš bio u pitanju, stigao bih ga, ali to je Kovalčuk", rekao je Carle i dodao: "Nikog se ne bojimo u ligi, ali očito trebamo imati ovakav mentalni sklop za sve suparnike". 

Pročitajte više