Orlovi odradili prvi trening pod vodstvom Advocaata: Taktičkih promjena za sada neće biti

Foto: Getty images

NOGOMETNA reprezentacija Srbije odradila je u utorak popodne u Staroj Pazovi prvi trening pod dirigentskom palicom novog izbornika Dicka Advocaata. Orlovi će u sportskom centru u Staroj Pazovi boraviti naredna tri dana, a spektakl protiv Tricolora na rasporedu je 9. rujna na stadionu Partizana u Beogradu.

Prisjetimo se, nizozemski strateg pozvao je za otvaranje kvalifikacija 23 nogometaša, to su redom Vladimir Stojković, Željko Brkić, Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić, Stefan Mitrović, Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Djuričić, Zoran Tošić, Filip Đorđević i Aleks Mitrović.

"Za sada ću zadržati isti sistem igre kao i moji prethodnici, ali ću momčad voditi na drugačiji način. Moja ideja je formirati grupu igrača koja će biti okosnica nacionalne momčadi. Svi ostali, koji svojim igrama budu zaslužili našu pažnju, pratit ćemo s dužnim poštovanjem. Jako je važno da svi igraju redovno u svojim klubovima", rekao je Advokat na prvoj konferenciji za medije.
 

Pročitajte više