"Ovo nije trenutak kojim se UFC ponosi": Jonesa i Cormiera očekuju sankcije

Foto: Screenshot

NAKON tučnjave Jona Jonesa i Daniela Cormiera, koja se dogodila na UFC Media Dayu, došla je i reakcija iz vrha organizacije. Izjavili su kako se ne ponose time što se dogodilo te da Jonesa i Cormiera čekaju posljedice.

Nakon jučerašnjih događanja, službenu je izjavu, preko UFC-ove službene strane, uputio Kirk Hendrick, glavni UFC-ov pravnik. Prenosimo ju u cijelosti.

"Ovo sigurno nije trenutak kojim se UFC organizacija ponosi. Od svojih sportaša očekujemo više, posebno od ovakva dva gospodina, koji su sjajni trenirani i visoko obrazovani profesionalci. Ovim postupcima su apsolutno prekršili pravila ponašanja naše organizacije.

Sigurno da će biti posljedica. Bilo da si prvak ili borac koji treba odraditi prvu borbu, pravila su ista. Posljedice čekaju svakoga tko na ovakav način prekrši pravila ponašanja.

Iskoristiti ćemo svoja prava da kaznimo oba borca, nakon što prvo komisija kaže svoje. Očekujemo više od svojih sportaša i spremni smo uvesti sankcije koje bi spriječile ponavljanje ovakvih situacija."

Slične izjave UFC je imao i nakon sukoba Chaela Sonnena i Wanderleia Silve u brazilskom Ultimate Fighteru, no na kraju većih sankcija nije bilo. Vidjet ćemo što će se dogoditi ovog puta.

Pročitajte više