Perković zbog umora preskače miting u Zagrebu: "U meni ima još dosta inata"

SANDRA PERKOVIĆ vratila se iz SAD-a s novim velikim rezultatom. U petak je četvrtom ovogodišnjem mitingu Dijamantne lige u američkom Eugeneu bacila je disk 66.92 metra što je novi rekord mitinga. Sandru je put iscrpio i zbog umora će propustiti sutrašnji međunarodni miting Dinamo Zrinjevac u Zagrebu.

Na današnjoj press konferenciji Sandrin je trener Ivan Ivančić rekao kako je preumorna za Zagreb te kako će se čuvati za nastup u Oslu sljedećeg vikenda.

"Zadovoljan sam s dvije Sandrine pobjede u Dijamantnoj ligi, no šteta što nije bilo njenih najvećih konkurentica Barrois i Muller, ali obračunat će se i s njima kad-tad", rekao je Ivančić.

Perković je poručila: "Samo se nadam da nas neće omesti kiša u Oslu. Na zadnja dva natjecanja sam se snašla najbolje od svih, no u meni ima i dosta inata. Za nastup u Zagrebu sam ipak preumorna".

Uz Sandru se pojavila i bivša europska prvakinja na 800 metara i nekadašnja svjetska rekorderka Vera Nikolić, koja će uveličati i sutrašnji miting u Zagrebu.

"Sandri želim zlato u Londonu. Samo da joj mediji ne stvaraju pritisak kao što su nekad meni radili", poručula je Nikolić.

Pročitajte više