Pjaca: Bolji oproštaj nisam mogao imati, ovo vam neću zaboraviti

Foto: Hina

MARKO PJACA se na fantastičan način oprostio od Dinama, Maksimira i svojih navijača. U sudaru s Vardarom, u kojem je Dinamo preokretom izborio 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, Pjaca je zabio dva jedanaesterca i asistirao za pobjedu. Nakon susreta je ovacijama ispraćen prema Italiji gdje će već do kraja tjedna na sebe staviti dres Juventusa.

"Nikada nismo gubili vjeru u sebe, znali smo da smo bolji od njih, to pokazali i prošli dalje. Za mene je ovo najljepši mogući oproštaj od svojeg kluba koji sam mogao imati. Dva gola, asistencija, prolazak dalje i pljesak tisuća navijača dok sam izlazio - neću to nikada zaboraviti. Penali? Bilo mi je teško, cijelu utakmicu sam bio nervozan kao da mi je prva, a ne zadnja. Sva sreća da se sve dobro završilo", rekao je Pjaca nakon utakmice pa nastavio:

"Veliko hvala svima koji su nas podržali danas, a ja im se posebno zahvaljujem na oproštaju koji su mi priuštili. Neću to nikada zaboraviti. Cijeli boravak u Dinamu mi je bio ostvarenje sna, ovo je moj klub i moj grad i svaki dan koji sam proveo tu mi je bio poseban".

"Bila mi je želja igrati zadnju tekmu na Maksimiru, pomoći suigračima da prođemo dalje i oprostiti se kak' treba", rekao je Marko koji priznaje kako nije svjestan što se sve događa oko njega: "Uf… Mislim da ću biti svjestan tek kada spakiram kofere".


 

Pročitajte više