Pogledajte kako je Cedevita natjerala Popovića i Žalgiris na predaju!



ŽALGIRIS je pao u Zagrebu. Momčad koja je pregazila Olympiakos, Caju i Efes nakon dva produžetka izgubila je od Cedevite. Momčad Bože Maljkovića odigrala je fantastičnu utakmicu te je zasluženo pobijedila, a to je priznao i Marko Popović. Pop je inače bio jedan od najraspoloženijih "gostujućih" igrača u Draženovom domu - zabio je 19 poena.

> Senzacija Cedevite u Euroligi: Skinula nepobjedivi Popovićev Žalgiris

"Utakmica je sigurno bila lijepa za gledanje. No, ne možemo biti zadovoljni jer smo imali nekoliko prilika da dobijemo. Ključni su bili penali na kraju. Bilo je teško igrati u ovakvom ritmu 50 minuta. Ali, eto, to je košarka. Cedevita je zasluženo dobila", rekao je Pop, a zatim nastavio:

"Bilo je puno dobrih košarkaških poteza i puno dobre košarke. I jedna i druga ekipa su imale šansu ranije riješiti utakmicu, a Cedevita je u odnosu na našu međusobnu utakmicu u prvom kolu danas igrala s više samopouzdanja", rekao je Popović.

Plaza: Bili su gladni pobjede i to je po meni odlučilo pobjednika

S Popovićem se složio i njegov trener Joan Plaza.

"Ljudi u dvorani i ispred televizora su vjerojatno uživali. Obje ekipe su igrale otvoreno i bila je to zabavna utakmica. Mi smo dva-tri puta imali utakmicu u rukama, no suparniku smo dopuštali prelagane napadačke skokove, kao i trice, iako smo se dogovorili da ćemo raditi prekršaj. Promašili smo važna slobodna bacanja. Cedevita je odigrala odličnu utakmicu. Vjerovali su u pobjedu tijekom cijelog susreta. Bili su gladni pobjede i to je po meni odlučilo pobjednika. Nismo iskoristili svoje šanse pa moramo čestitati Cedeviti na pobjedi", rekao je Plaza, koji je inače bio Maljkovićev asistent u Realu.

Pročitajte više