Pred dolazak Dinama Pamić potjerao Joa: "Da se mene slušalo, do ovoga ne bi ni došlo"

Foto: Screenshot/Youtube

DOK Dinamo kao novi stari prvak stiže u Istru na još jedno odrađivanje posla, pulski prvoligaš utakmicu čeka s narušenom atmosferom nakon što su se uprava Istre 1961 i trener Igor Pamić odrekli dvojice igrača zbog međusobne svađe.

Radi se, naravno, o Brazilcu Jou i Borislavu Pilipoviću, koji su se verbalno i fizički sukobili pa završili s prijavama policiji, koje su kasnije ipak povučene. Kako je šteta klubu načinjena, dvojac je do kraja sezone izbačen iz momčadi.

"Njih dvojica neće biti u ekipi do kraja sezone", rekao je Pamić i nastavio: "Pilipović i Jo su prijavljeni disciplinskoj komisiji i čekamo odluku. Da se prije mjesec i pol dana slušalo mene, do ovoga uopće ne bi došlo. S Belleom nam se posrećilo jer smo ga na kraju prodali, a s Joom ne. Odlučio sam da Jo neće više igrati u dresu Istre, ali je tada interes kluba bio ispred".

"Neću ulaziti u njihove probleme, neka si ih sami rješavaju. Kako bilo, s njima će biti raskinuti ugovori. Atmosfera u svlačionici nije bajna, a ja pokušavam sve misli igrača usmjeriti na utakmicu", dodao je Pamić.

"Ne nedostaje nam motiva za Dinamo"

Okrenuo se onda Dinamu, koji stiže s pomlađenim sastavom nakon poraza u prvoj utakmici finala Kupa od Rijeke na svom terenu. Susret na Aldo Drosini počinje u 15 sati.

"Izgubili su važnu utakmicu, a već u utorak igraju uzvrat. Ne znam što će Mamić napraviti i hoće li odmarati neke igrače. Nama motiva ne nedostaje i želimo odigrati najbolje što možemo. Neće biti opuštanja", kaže Pamić koji također ima problema sa slaganjem sastava ali optimističan je po pitanju ljetnih pojačanja.

Na probi Španjolac iz Blackburna

U ponedjeljak na probu stiže zadnji vezni Hugo Fernandez, Španjolac koji je nogomet počeo trenirati u Barceloni, a zadnjih par sezona igra za mladu momčad Blackburn Roversa.

 

Pročitajte više