Prijelazni rok: Halilović najbliži Celti, Bilić dovodi Jimeneza iz Atletica

Foto: Screenshot

SVAKOG DANA do kraja prijelaznog roka Index vam donosi novosti s ljetne tržnice nogometaša.

Vešović opet u Rijeci

Marko Vešović, crnogorski desni branič, ponovno stiže na posudbu u Rijeku. Ovaj put iz Spezije, za koju je prethodno potpisao ugovor na tri sezone. Više pročitajte ovdje.

Džeko prošao liječnički u Romi

Edin Džeko trebao bi vrlo brzo i formalno postati novi član Rome. BiH reprezentativac je, naime, prošao liječnički pregled u novom klubu i sad preostaje samo da stavi potpis na ugovor.

Raul Jimenez stiže kod Bilića

Sky Sports tvrdi kao je napadač Atletico Madrida Raul Jimenez sve bliži dolasku kod Slavena Bilića u West Ham. Meksikanac bi trebao doći na jednogodišnju posudbu za 1,4 milijuna funti.

Mourinho potpisao novi ugovor s Chelseajem i najavio lijevog beka

Jose Mourinho potpisao je novi, četverogodišnji ugovor s Chelseajem, javljaju britanski mediji. Također, Portugalac se oglasio po pitanu aktivnosti na tržištu.

"Trebamo lijevog beka, uprava to zna i mislim da ćemo dovesti nekog uskoro", njegova je poruka.

Mitroglou iz Fulhama na posudbu u Benficu
 
GRČKI nogometni reprezentativac Kostas Mitroglou (27) sljedeću će sezonu provesti na posudbi iz engleskog drugoligaša Fulhama u portugalskom prvaku Benfici.
 
Mitroglou je u Fulham stigao u siječnju 2014. iz Olympiakosa, ali se u Engleskoj nije snašao, a nakon što je klub ispao u drugu ligu prošlu je sezonu proveo na posudbi u Olympiakosu s kojim je osvojio još jedan naslov prvaka Grčke.
 
Wolfsburg još nije primio nikakvu ponudu za De Bruynea
 
Kevin De Bruyne je, prema pisanju brojnih medija, velika želja niza europskih velikana ovog ljeta. Dugo su u Wolfsburgu tvrdili da nema šanse da ga prodaju, no zatim je stigla informacija da taj scenarij ipak nije nemoguć. No, ponuda još nema.
 
"Nismo primili nijednu ponudu za Kevina De Bruynea. On još nama nije došao sa zahtjevom da ga pustimo u drugi klub", izjavio je sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs.

Mirallas ostaje u Evertonu

Kevin Mirallas ostaje na Goodison Parku, ofenzivac je s Evertonom potpisao novi ugovor. Prema njemu za Toffeese je vezan još tri godine.

Borini na izlaznim vratima Anfielda

Fabio Borini vrlo vjerojatno će ovog ljeta napustiti redove Liverpoola, a informacije s Otoka govore kako trenutno pregovara s Fiorentinom.

Halilović u Celtu?

Nakon što se pojavila informacija da Barcelona želi dovesti igrača Celte Vigo Nolita, Mundo Deportivo piše kako će Barcelona poslati našeg Alena Halilovića na jednogodišnju posudbu u suprotnom smjeru nakon koje bi se vratio u Barcelonu.

Odlazak u Englesku ne dolazi u obzir te Barcelona želi da se Halilović razvija u La ligi.

Inter odustaje od Perišića, Shaqiri ipak ostaje?

Izgleda da se Inter ohladio od našeg reprezentativca, Ivana Perišića kako piše talijanska Gazzetta koja tvrdi da je Interu dosadilo čekati odgovore njegovog agenta, tako da se ipak očekuje ostanak švicarskog reprezentativca Xherdana Shaqirija.

Druga želja je Napolijev Manolo Gabbiadini.

Novi Odegaard u Liverpoolu

Nakon što im je prošlu zimu Real Madrid uzeo najvećeg talenta norveškog nogometa Martina Odegaarda, Liverpool se odlučio na dovođenje drugog najvećeg talenta norveškog nogometa, 14-godišnjeg Edvarda Tagsetha.

Tako piše norveški Tronder Avisa koji također napominje da Tagseth ne može igrati za Liverpool prije 16. godine tako da će još neko vrijeme ostati u Norveškoj.

Manchester još u igri za Ramosa?

Iako je prvotno dogovorio sve detalje novog ugovora s Realom, Sergio Ramos navodno se ne slaže s plaćom koju mu nudi klub iz Madrida. Real mu nudi 8.5 milijuna eura godišnje, ali Ramos neće prihvatiti ništa manje od 10 milijuna prema pisanju španjolskog Cadena SER-a.

Ramos je navodno prvotno prihvatio ponudu od 9 milijuna eura godišnje, ali izgleda da su nesuglasice nastale zbog 500 tisuća koje je real htio uzeti k sebi. 

Ovo daje nadu navijačima Manchester Uniteda, kluba koji je nudio Ramosu 12 milijuna eura godišnje, da će Španjolac ipak odabrati njihovu momčad. Cadena SER također dodaje kako je Ramos zabrinut zbog činjenice kako ga Florentino Perez, predsjednik Reala nije nazvao da probaju riješiti sve nesuglasice oko novog ugovora.

Pedro dogovorio uvjete s Unitedom

Već dulje vrijeme se spominje glasina o tome kako je Pedro na korak od odlaska u Manchester United, a sada se pojavila i vijest kako je dogovorio sve osobne uvjete s engleskim divom. 

Guillem Balague, španjolski nogometni stručnjak koji radi za Sky Sports napisao je na svom Twitter profilu kako je Pedro dogovorio sve osobne uvjete s Unitedom, ali da službene ponude Manchestera još uvijek nema.

Barcelona dovodi Pedrovu zamjenu?

Katalonski klub je prema pisanju Mundo Deportiva poslao ponudu Celti Vigo za njihovog ofenzivca Nolita. Također nadodaju da je Nolito Barcelonin prioritet ako Pedro napusti Camp Nou.

Španjolac je još 2011. bio u Barceloni, ali je prodan u Benficu nakon što nije zadovoljio tadašnju struku. Ako bi Nolito bio doveden, kao i sva Barcelonina pojačanja ne bi mogao igrati do siječnja zbog zabrane dovođenja igrača, tako da bi Španjolac do tada ostao u Celti Vigo.

Godin produžuje s Atleticom i ne odlazi u City

Prema pisanju Marce, Diego Godin neće otići u Manchester City koji mu je nudio plaću od 6.5 milijuna eura, a Atleticu 40 milijuna odštete. 

City je posljednjih tjedana povećao svoje napore oko dovođenja Urugvajca, ali Godin je odlučio da je zadovoljan na Vicente Calderonu, a španjolski klub će mu također u narednim danima i produžiti postojeći ugovor koji mu sada vrijedi do 2018. 

 

 

 

Pročitajte više