Rakitić oduševljen Messijem: Moram zahvaljivati Bogu što mi je dao priliku igrati uz njega

Screenshot (Marca)

IVAN RAKITIĆ oduševio je navijače i suigrače u prvim nastupima za Barcelonu, a nakon prvih asistencija u novom dresu dao je veliki intervju za Marcu.

Tko će Barceloni biti najveći konkurent u Primeri?

"Bit će to obje madridske momčadi ako je suditi po nekoliko proteklih godina. Ipak, uvijek može biti iznenađenja", odgovorio je hrvatski veznjak kojeg je oduševio Lionel Messi.

"Deco je rekao da bi Messi mogao igrati do svoje 60. godine, a ja kažem da bi mogao i do 70. ili 80. Moram zahvaljivati Bogu što mi je dao priliku igrati uz njega."

Neymar?

"Njegove vještine su sjajne. Igrao sam protiv njega na Svjetskom prvenstvu i unatoč tome što je vrlo mlad on može sam riješiti utakmicu."

Koji je madridski klub draži Raketi - Atletico ili Real?

"U Atleticu igra moj prijatelj Mandžukić i želim mu puno sreće. U Realu, također, igra moj prijatelj Modrić pa ne mogu izdvojiti neki klub, oba imaju odlične igrače."

Večeras u Cardiffu u utakmici europskog Superkupa igraju Rakitićev bivši klub Sevilla i Modrićev Real. Za koge će Ivan navijati?

"Nemam ništa protiv Reala, ali navijat ću za Sevillu i nadam se da će osvojiti još jedan trofej", otkrio je Rakitić, MVP Europske lige prošle sezone.

Pročitajte više