Rat u Unitedovoj svlačionici: Igrači napali Van Gaala zbog zamjene Di Marije i Rafaela koji je skrivio penal

Foto: Guliver Image/Getty Images

ŠOKANTNI PORAZ (3:5), koji je Manchester United u nedjelju doživio kod Leicestera, iako je pola sata prije kraja vodio 3:1, doveo je do velikih sukoba u Unitedovoj svlačionici, odnosno napada igrača na Van Gaala i njegovu odluku da 15 minuta prije kraja, kod rezultata 3:1 iz igre izvadi najboljeg igrača Angela Di Mariju, a suigrači su se obrušili i na desnog bočnog Rafaela, koji je skrivio penal za povratak Leicestera u utakmicu.

Engleski mediji pišu kako je nakon još jedne Unitedove sramote pod Van Gaalom (izborio je tek jednu pobjedu od početka sezone), u svlačionici bilo "iznimno vruće", a jedan od igrača glasno je upitao: "Koji kurac smo zamijenili Di Mariju?", jer njegova zamjena Juan Mata nije bio na razini prethodnika, a Leicester je od ove zamjene zabio još dva gola za potpuni preokret.

Rafael je bio na tapetu mnogim suigračima, a općem uzajamnom kritiziranju pridružio se i Van Gaal koji je oprao cijelu momčad zbog loše igre. A da im "izlet" u Leicesteru ostane u najgoroj uspomeni, pobrinuli su se i navijači domaćih, koji su ih izvrijeđali i sprdali kada je Unitedov klupski bus zastao u prometnoj gužvi. 

Neville: United mora potrošiti još 100 milijuna eura da bi se borio za titulu

A Phil Neville, legendarni igrač Uniteda, smatra kako će Crveni Vragovi morati potrošiti još novca kako bi se borili za titulu.

"Znam da je United potrošio već 200 milijuna eura, ali mislim da bi sljedeće godine trebao potrošiti još 100 milijuna eura kako bi mogao razmišljati o tituli", rekao je Neville i otkrio na kojim pozicijama bi on doveo igrače u siječnju.

"Središnji branič se mora dovesti, a i jedan pravi zadnji vezni nedostaje ovoj momčadi. I to ne prosječne igrače, već svjetske klase."

Pročitajte više