Rebić na desnom krilu: Zabrinut za Hrvatsku s "pederima i ćirilicom" i ponosan na svoj Imotski koji je 95 posto "za"

Foto: Facebook

ANTE REBIĆ, 20-godišnji napadač Fiorentine i reprezentacije Hrvatske, još kao tinejdžer počeo je pokazivati kako će mu HNL biti pretijesan.

Ali, nakon što je ovog ljeta otišao iz Splita u Firencu, pokazuje da itekako prati situaciju u zavičaju i domovini, te da je zabrinut zbog iskušenja kroz koja Hrvatska prolazi, ali i ponosan na prave odluke koje pri tome donosi.

Prije nekoliko dana, na njegovom Facebook profilu ovako je šaljivo popratio aktualna hrvatska pitanja; od manjinskog pisma, preko seksualnih manjina, pa do rasprodaje prirodnih resursa: "Od kada sam otiša iz Hrvatske, sve ide naopako hahaha ćirilice, pederi, voda".

Gorku šalu, nakon objave rezultata referenduma o unošenju definicije braka u Ustav, u Rebićevom statusu zamijenio je ponos na njegov Imotski, koji je nakon Vrlike, na drugom mjestu u državi među gradovima u kojima je bio naveći postotak glasova "ZA".

Zadovoljstvo što je od njegovih 3.953 sugrađanina, koliko ih je pristupilo glasovanju, "pravi" odgovor zaokružilo  njih 3.761, ili 95.14 posto, Rebić je iskazao riječima "Ponosan na svoj Imotski" i malim simbolom inicijative "U ime obitelji".
 

Pročitajte više