Skromni Messi iz Svetog Petra: Zabio 22 gola na jednoj utakmici, a san mu je igrati za Podravinu

MATIJA GOLUBIĆ, koji igra za pionire Mladosti iz Svetog Petra kod Ludbrega, na utakmici 3. kola pionirske lige NS Ludbreg, je u pobjedi svog kluba protiv vršnjaka iz Apatije s čak 30:0, sudjelovao s 22 gola!

Naravno, za golgetera se pročulo u cijelom podravskom kraju, a evaraždin piše kako je dobio nadimak "Ludbreški Messi" nakon što je na spomenutoj utakmici sudac prestao pisati strijelce i rezultat nakon rezultata 22:0 jer više nije imao mjesta u bilježnici.

Matija je do tada zabio 16 golova. Ostatak je pobrojao sam, uz pomoć gledatelja i trenera. Sve golove je postigao iz igre, a kako zadovoljno ističe:

"Svi golovi pali su na sličan način. Stao sam na njihovih 16 metara, moji igrači nabacivali su mi duge lopte, a ja sam ih nemilosrdno pospremao u mrežu Apatinčana."

Učeniku Elektrostrojarske škole u Varaždinu nakon ovog pothvata smiješi se transfer i to u Slogu iz Sokolovca u kojoj je počeo, jer kako sam kaže: "Sloga se natječe u varaždinskoj Prvoj županijskoj ligi, pa bih tamo sigurno mogao napredovati."

Usprkos podvigu od 22 postignuta gola na jednoj utakmici, Matija ostaje čvrsto na zemlji: "Želim igrati barem za Podravinu, no tada bih trebao poraditi na sebi te poboljšati preciznosti dodavanja i manje driblati. U nekim segmentima sam dobar, no treba mukotrpno trenirati."

Pročitajte više