Srna: Ulaznice za Maltu su bile preskupe, a s Kovačem smo na pravom putu

Foto: Hina

DARIJO SRNA, kapetan hrvatske reprezentacije, smatra kako su ulaznice za utakmicu protiv Malte na Maksimiru bile preskupe.

"Nismo ni očekivali da ć biti 20-25 tisuća ljudi, pogotovo nakon našeg nastupa na Svjetskom prvenstvu, a još je suparnik bila Malta. No, ulaznice su zaista bile preskupe. Ne može cijena ulaznica biti ista za Srbiju i za Maltu", rekao je Srna za Večernji list i otkrio da će reprezentacija kvalifikacijske utakmice igrati i u ostalim gradovima.

"Igrat ćemo i u ostalim gradovima, znao sam da će nam zviždati u Zagrebu u 43. minuti"

"Ja sam za to da cijela Hrvatska bude zadovoljna. Primjerice, u Osijeku imamo fantastičnu atmosferu, publika nas naprosto nosi, dok sam u Zagrebu protiv Malte znao da će nam početi zviždati u 43. minuti. No Zagreb je glavni grad i u njemu se i dalje treba igrati. Samo kažem da treba voditi računa da reprezentacija pripada i Osijeku, Rijeci, Puli, Splitu."

"Igrači su zadovoljni s izbornikom"

Srna tvrdi i da su reprezentativci zadovoljni izbornikom Nikom Kovačem.

"Suigrači i ja zadovoljni smo treninzima, načinom pripreme za utakmicu i atmosferom unutar reprezentacije. Vjerujte, taj je odnos jako, jako teško poremetiti. Apeliram na strpljenje, na više pozitive jer u reprezentaciju su ušli novi, mladi igrači kojima ipak treba vremena za prilagodbu. Uvjeren sam da je reprezentacija na pravom putu."

Pročitajte više