Šuker: Nadam se da će Hrvatska i Španjolska ponovo sastati u finalu Eura

DAVOR ŠUKER u Poljskoj pozorni prati Europsko prvenstvo, a surađuje s Uefom i dodjeljuje nagrade za igrače utakmice.

Budući predsjednik HNS-a nestrpljivo čeka ponedjeljak i utakmicu sa Španjolskom. Furiju jako dobro poznaje budući da je u Sevilli i Realu proveo ukupno osam godina.

"Hrvatska i Španjolska su mi omiljene momčadi. Proveo sam mnoge godine u Španjolskoj, imam puno prijatelja i lijepe uspomene. Naravno, želim da Hrvatska pobjedi", rekao je Šuker, prenosi El Confidential.

"Španjolska je najbolja na svijetu"

Šuker je impresioniran španjolskom reprezentacijom.

"Bez obzira što pokušavali, Španjolska uvijek kontrolira loptu. Ima uravnoteženu momčad i igrače poput Xavija, Silve Inieste, Ramosa, Casillasa, Torresa... Španjolska je bez sumnje najbolja momčad na svijetu. To ne znači da će sigurno osvojiti Euro jer na to utječe puno faktora. Njihovi rivali Nijemci su jako snažni."

No, Hrvatska je u utakmici s Italijom pokazala da može igrati s najboljima.

"Hrvatska će imati svoje prilike, a na Euru smo pokazali da smo među najboljim momčadi Europe. Modrić, Mandžukić, Rakitić, Kranjčar su vrlo dobri igrači."

"Neće biti 2:2, obje momčadi idu na pobjedu"

Španjolskoj i Hrvatskoj odgovara 2:2. Može li se dogoditi "kuhinja"?

"Nitko ne razmišlja o tome. I Španjolska i Hrvatska će ići na pobjedu. U to ne nema sumnje. Sportaši uvijek idu na pobjedu", rekao je Šuker koji ima jednu želju.

"Bit će to dobra utakmica. Španjolska i Hrvatska će napadati. Nadam se da će se ponovo sastati u finalu Eura", zaključio je Šuker.

Pročitajte više