Šuker se kao ambasador Uefe vraća na mjesto sreće: Pogledajte kako su ga obožavali u Sevilli!

Screenshot: Youtube

DAVOR ŠUKER vraća se u grad i na stadion gdje uživa kultni status iz golgeterskih dana.

Predsjednik HNS-a dolazi u jako poznato i drago okružje: Sevillu i Sanchez Pizjuan, gdje će biti Uefin ambasador na susretu Europske lige, koji će biti vatren i poseban, jer se u nokaut-fazi europskog kupa sastaju veliki seviljski rivali: Šukerova Sevilla i Betis.

Uefa je tako pokazala koliko cijeni Šukera, jer je bivšem napadaču Seville ukazala čast da je protokolarno predstavlja na jednom od najzanimljivijih susreta osmine finala Europske lige.

Šuker je ostavio veliki trag u Sevilli gdje je igrao od 1991. do 1996., kada je postao 89 golova i postao jedan od najboljih strijelaca kluba u povijesti, nakon čega je prešao u Real. Na odlasku iz Seville, navijači, bolje reći cijeli grad, mlado i staro, priredili su mu fanatični ispraćaj, dostojan "narodnih heroja", što najbolje možete vidjeti u priloženom videu.
 
Predsjedniku HNS-a bit će to prigoda za susret sa starim prijateljima i navijačima, ali i još jednim Hrvatom koji oduševljava u dresu Seville - reprezentativac Ivan Rakitić kapetan je i ključni igrač momčadi Unaija Emeryja te će predvoditi Sevillu u ovom gradskom okršaju.

Pročitajte više