Sušić: Nema sabotaže u svlačionici, ali da imam alternativu, nakon SP-a riješio bi se najmanje petorice

Foto: HINA

IZBORNIK BiH Safet Sušić ponovo se oglasio dva dana nakon šokantnog poraza od Cipra.

"Ljut sam i razočaran jer nam se poraz nije smio dogoditi.. Umjesto da nakon vodećeg gola odem na kavu i kad se vratim samo pitam s koliko smo razlike slavili, dogodila se prava katastrofa", rekao je Sušić za Nezavisne novine.

Kritike na radi bh izbornika stižu sa svih strana, ali i iz svlačionice."Kad se vidim s Lulićem, reći ću mu da nema pravo govoriti o sastavu. Red se mora znati. Uvijek će biti nezadovoljnih, a neki bi trebali biti sretni što su uopće dobili poziv u reprezentaciju. Nažalost imamo slabu konkurenciju, u protivnom bi se nakon Nigerije riješio najmanje petorice".

"Nemojte misliti da ne prihvaćam kritiku, ali u nekim stvarima treba biti realan. Nekoliko igrača ne igra standardno u svom klubu, a nekolicina koji su shvatili da im je mjesto zagarantirano, ne pružaju sve od sebe", istaknuo je.
"
"Sabotaža? Ma nema govora o tom. S igračima imam korektan odnos i suludo je stvarati teorije zavjere kada je u pitanju kvalifikacijska utakmica. Ne mogu vjerovati da bi neko mogao biti tako pokvaren", dodao je.

Za kraj se osvrnuo na mogućnost odlaska s klupe Bosne i Hercegovine...

"Znam da ima dosta onih kojima smetam ili sam im dosadio i voljeli bi da odem. Konstantno se stvara bauk oko svakog mog poteza. Pravi se senzacija i kad zakasnim na avion i sve se shvaća tragično. Onog trenutka kada vidim da ne mogu reprezentaciju odvesti na EP, otići ću sam", za kraj će.

Pročitajte više