Svjetske naslovnice: Juve kreće po Khediru, Katalonci slave Xavija

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.
 
Aru bacio nogomet u Italiji u drugi plan
 
Italija slavi biciklista Arua, koji je iskoristio novi pad Contadora i preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Gira, pa je time zaslužio naslovnicu Gazzette. Corriere dello Sport se bavi preslagivanjima trenera u Seriji A, a Tuttosport najavljuje Juventusov lov na Khediru. "Prvo Khedira pa onda Barcelona", piše na naslovnici.
 
Španjolci očekuju zadnje kolo prvenstva, Marca donosi naslov "Presuda", uz popis ciljeva koji klubovi love u zadnjih 90 minuta Primere. As ističe podršku Ancelottiju, uz naslov proizašao iz rezultata ankete: "Ancelotti, volimo te".
 
Barca se oprašta od Xavija
 
Barceloni naklonjeni mediji bave se oproštajem Xavija od Barcelone, barem što se Primere tiče. "Hvala", naslov je Mundo Deportiva s tim da je u "Gracias" slovo g zamijenjeno brojkom 6, onom koju Xavi nosi na dresu.
 
"Sat istine", naslov je kojim L'Equipe najavljuje zadnje kolo Le Championnata, dok Englezi poručuju Newcastleu uoči ključnog susreta za ostanaka da je riječ od "zadnjoj prilici".
 
Portugalski Record najavljuje odlaske Gaitana i Salvija iz Benfice, dok se Turci bave raspletom prvenstva, a Grci raspletom Kupa.

Pročitajte više