U Madridu bijesni na suca: Nije li ovo već viđen scenarij?

Foto: Hina

BARCELONA je s 4:3 svladala Real Madrid u El Clasicu, no nakon susreta ostalo je mnogo repova oko suđenja, što je i neminovno nakon tri dosuđena jedanaesterca, jednog crvenog i niza žutih kartona. Posebno djelitelja pravde spominju poraženi, ovaj put Madriđani.

"Sudac je imao mnogo pogrešaka, bio je vrlo nervozan. No, ne želim ga osuđivati, mnogo je stvari odlučilo", odmah nakon susreta prokomentirao je Cristiano Ronaldo, danas strijelac jednog pogotka iz jedanaesterca, uz dodatak: "Teško je boriti se uz toliko ljudi koji ne žele da pobijedimo."
 
Alvaro Arbeloa samo je u nevjerici prokomentirao izvedbu suca Undiana Mallenca: "Nije li ovo već viđen scenarij?" 
 
"Zaboravimo ovo, u srijedu je možda ključ sezone"
 
Carlo Ancelotti o sucima je samo u prolazu rekao: "Moguće je da smo oštećeni nekim odlukama, no sad moramo misliti o Sevilli. Nisam vidio jedanaesterac kojeg je skrivio Ramos, a to se na kraju pokazalo ključnim trenutkom."
 
"Imali smo svoje prigode, ne možemo biti zadovoljni, ali ništa strašno se nije dogodilo, prvenstvo je još otvoreno", nastavio je Talijan uoči sljedećeg kola koje se igra već tijekom tjedna, za tri dana Kraljevi gostuju u Sevilli, a Barcelona dočekuje Celtu: "Zaboravimo ovaj susret, u srijedu igramo možda i ključnu utakmicu sezone."
 
"Moramo vidjeti gdje smo mi griješili"
 
Hladne glave pred novinare je izašao Marcelo, svjestan da su on i suigrači ti koji su propustili lijepu priliku za izbacivanje Barcelone iz utrke za prvaka: "Neću komentirati suca. To nema nikakvog smisla, utakmica je gotova, ionako se ništa više ne može promijeniti."
 
"Mi moramo razmisliti u čemu smo večeras pogriješili, kako takve pogreške više ne bi radili ubuduće. Ima još puno utakmica do kraja prvenstva. Borili smo se maksimalno, ali bilo je jako teško, pogotovo s desetoricom igrača na terenu", zaključak je Brazilca.
 
 

Pročitajte više