lige petice

Ajaxov čudotvorac o klupi Bayerna: Ništa ne isključujem...

Foto: EPA

ERIK TEN HAG čudotvorac je na klupi Ajaxa i glavni razlog zbog kojeg je nizozemski velikan prošle sezone uzeo duplu krunu prvi put nakon 2002. godine te otišao do polufinala Lige prvaka, prvog od 1997. godine.

Nizozemski stručnjak trenirao je rezerve Bayerna od 2013. do 2015. godine, učio je od Pepa Guardiole, a špekulacije o njegovom povratku na Allianz Arenu pojavile su se prošle sezone. Od toga se nije dogodilo ništa, ali kako je Bayern opet upao u probleme u novoj sezoni, a stolica Nike Kovača ponovno postala nesigurna, intenzivirale su se i glasine o Ten Hagu i bavarskom gigantu.

"Ništa ne isključujem... Imam 50 godina i ne sanjarim, ili će se dogoditi - ili neće. Potpuno sam sretan s Ajaxom iako znam da neću ovdje biti trener sljedećih deset godina. Doći će dan kad ćemo se morati oprostiti", rekao je Ten Hag u razgovoru za Kicker.

Trener Ajaxa, govoreći o prethodnom iskustvu u Bayernu, imao je samo lijepe riječi.

"Pep Guardiola je bio tamo i najvažnije od svega, Matthias Sammer sa svojim strateškim pristupom i mentalitetom koje je donio u klub. Kod Guardiole Bayern je igrao dominantno, svi na terenu znali su što im je činiti", dodao je Ten Hag.

Pročitajte više