NBA

Američki mediji: Poznato je zašto Kyrie Irving ne igra, nalazi se pod istragom NBA-a

Foto: Guliver Image

KYRIE IRVING, zvijezda Brooklyn Netsa i jedan od najboljih košarkaša na svijetu, propustit će i četvrtu utakmicu zaredom. ESPN javlja da vjerojatno neće zaigrati još barem tri utakmice. Kao razlog izostanku navodili su se osobni razlozi, a najpoznatiji NBA novinar Adrian Wojnarowski prvi donosi konkretnija saznanja.

Prema njegovim izvorima Irvinga istražuje liga nakon što se društvenim mrežama proširila snimka kako je na obiteljskoj fešti bez maske. Navodno je snimljen kako pleše sa sestrom te plješće dok ona puše u rođendansku tortu. 

S obzirom na to da NBA ima stroge protokole vezane uz pandemiju koronavirusa te igrači ne smiju ići u barove, diskoteke i na okupljanja s više od 15 ljudi, ovakvo ponašanje predstavlja kršenje pravila te Irvinga potencijalno čeka velika novčana kazna i suspenzija. NBA je u posljednjih nekoliko dana otkazala čak tri utakmice zbog koronavirusa te trenutno preispituje na koji način može nastaviti sezonu poštujući pandemijske mjere. Sastanak predstavnika svih klubova trebao bi biti održan danas.

Pročitajte više