ŠPANJOLCI TVRDE Srna blizu potpisa za Barcelonu!

Foto: Getty Images / Guliver image, Hina, AS (screenshot) 

TEHNIČKI direktor Barcelone Robert Fernandez u zimskom prijelaznom roku ističe desnu bočnu poziciju momčadi kao prioritet i na njoj će inzistirati na iskusnom rješenju. U fokusu je jutros opet mogući transfer Darija Srne. Priču donosi dnevnik AS i tvrdi da će u narednih nekoliko tjedana ona biti - riješena. Navode i da su predstavnici Barcelone već dugo u bliskom kontaktu sa Srnom i njegovim zastupnicima

"Šahtar zna da Srna želi otići. Ne može više podnijeti ratne okolnosti", dodaje AS. 

Nakon odlaska stožernog Danija Alvesa nakon osam godina, poziciju desnog beka preuzeo je Sergio Roberto. Alternativa je Aleix Vidal, ali on nije našao svoje mjesto, a k tome Luis Enrique navodno ga uopće nije želio u momčadi.  Tu vide prostor za Srnu, a iduće sezone mogu da dobiti i besplatno jer mu istječe ugovor koji je lani produžio za jednu godinu.

Barcelona, dakako, operira na više frontova. Jedan je u Torinu, zanima ih Stephan Lichtsteiner, no tu se ispriječila ozljeda Danija Alvesa koji je iz Barce otišao u Juventus. 

Srna je, prema mišljenju Fernandeza, najsigurnija opcija za Barcelonu, idealan omjer uloženog i dobiti. Španjolci u svojim izvještajima zvuče dosta sigurno u ovaj rasplet i transfer života nekadašnjeg kapetana Hrvatske u 34. godini života.

Pročitajte više