Atletico i Napoli u borbi za Vrsaljka, a on poručuje: Zanima me samo Hrvatska

Foto: Hina

ŠIME VRSALJKO odradio je još jednu odličnu sezonu u dresu talijanskog Sassuola, stručnjaci ga smatraju jednim od najboljih bekova lige, a za njega interes pokazuju i najveći europski klubovi.

Prema pisanju španjolske "Marce", za Vrsaljka je zainteresiran i finalist Lige prvaka Atletico Madrid. Istovremeno, talijanski mediji tvrde da je hrvatski branič bliže transferu u Napoli. Sassuolo Vrsaljka neće lako pustiti, nagađa se kako će odšteta biti i do 15 milijuna eura.

O očekivanom transferu u veći klub i brojnim ponudama koje se spominju u medijima Vrsaljko u kampu hrvatske reprezentacije nije želio govoriti.

"Svjestan sam situacije, no isključivo sam koncentriran na reprezentaciju i želim razgovarati samo o tome", rekao je Vrsaljko.

 


Na Euru u Francuskoj imat će priliku pokazati da ga s razlogom smatraju i idealnim nasljednikom Darija Srne u reprezentaciji. Uoči pripremne utakmice Hrvatske i San Marina Vrsaljko je otkrio očekivanja.
 
"Pokušat ćemo što bolje odraditi treninge, kao i u Sv. Martinu na Muri, te iskoristiti ovih četiri do pet dana za uigravanje. Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju", rekao je.

Hrvatska je u Koprivnici svladala Moldaviju s 1:0, a u grupnoj fazi Europskog prvenstva čekaju je Turska, Češka i Španjolska.

"Dobro smo ušli u utakmicu, stvorili dosta prilika, ali mogli smo više zabiti. To treba pripisati umoru jer smo naporno trenirali, ali bit ćemo svježiji i bit će bolje. Svi su naši protivnici dobre reprezentacije, danas se za nikoga ne može reći da je lagan protivnik. Moramo se usredotočiti na sebe i svoj rad te pokušati napraviti što bolji rezultat", kaže Vrsaljko.

 

Pročitajte više