Boks

Babić proziva rivala: Evo što će se dogoditi ako uplatite 100 tisuća kuna na Hrgovića

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

ALEN BABIĆ je objavio story na Instagramu u kojem objašnjava kako je nemoguće zaraditi novac ako uplatite 100 tisuća kuna na pobjedu Filipa Hrgovića protiv Marka Radonjića, čak i ako hrvatski boksač ostvari pobjedu.

On je već ranije poručio da Hrgović dugo nije imao pravi meč i da konstantno bira mnogo slabije rangirane protivnike da bi se iživljavao na njima. Prema kladionicama, kvota na Hrgovića u okršaju protiv Radonjića iz Crne Gore iznosi samo 1.02.

Stoga, ako uplatite listić od 100 tisuća kuna na Hrgovića, bit ćete na gubitku čak i ako pogodite, jer nakon oduzetog poreza, ostat će vam manje novca od onog koji ste uložili.

Babić je objavio listić u kojem stoji uplata od 100.000 kuna na Hrgovića, a potencijalni dobitak je 96.900 kuna, nakon što se oduzme porez.

"Uložite 100.000 kuna i izgubite samo 3100 kuna ako dobijete okladu. Zahvalite mi kasnije. Pro boxing savjeti od BaBe", napisao je Babić.

Hrgović će se boriti večeras u Klagenfurtu. To je njegova prva borba u 2021. godini. Prije njega, u jednoj od predborbi, prvi put nakon 1998. u ringu ćemo vidjeti i Željka Mavrovića, a veliku večer hrvatskog boksa upotpunjuje Petar Milas, kojem je u Parizu protivnik jedan od najboljih mladih teškaša današnjice Tony Yoka.

Pročitajte više