BOKS

Babić: Zna se kraj Hrgovićeve priče. Glavu će mu razbiti tip kojeg svi otpisuju

Foto: Instagram

NE STIŠAVAJU se prozivke i uvrede koje izmjenjuju dva najbolja hrvatska boksačka teškaša, Alen Babić i Filip Hrgović. Već dugo nije tajna da se ne vole, a Babić silno želi borbu s Hrgovićem, koji zasad izbjegava jače suparnike i gradi karijeru pobjedama protiv nižerangiranih boraca.

U razgovoru za Matchroom Boxing prije dva dana Hrgović je imao žestoku poruku za Babića: "On je jednostavno retardiran, čovječe, što s njim? On samo puno priča, nije stepenica više za mene. Završio bih ga brže nego što sam Emira. To je rivalstvo samo zbog njegovih priča, može govoriti do sutra. Ali u boksačkom ringu to nije rivalstvo. On nema nikakve kvalitete da me ugrozi."

Babić, očekivano, nije ostao dužan. Na svojem Instagramu objavio je fotografiju na kojoj je nasuprot sebi u ringu namontirao Hrgovića uz poruku: "Svi znamo kako će završiti priča s tipom kojeg su svi otpisali. Pravimo se da je ovo nešto novo, ali uvijek je isto. Idiot sa zlatnom žlicom u ustima završit će razbijene glave od onog kojeg su otpisali i onda ćemo živjeti sretno nakon toga. Samo nisam siguran da će se obistiniti ovaj zadnji dio...."

 

 

Pročitajte više