ZANIMLJIVOSTI

Bale ispričao anegdotu o Luki Modriću i golfu: Drugi dan se žalio da ga bole leđa

Foto: EPA

GARETH BALE dao je intervju za podcast Hat-Trick, u kojem je otkrio da bi volio zaigrati u MLS-u, ali i anegdotu vezanu za Modrića za kojeg tvrdi da je jako loš igrač golfa. 

Baleovih šest godina u Realu

Bale je za Real posljednji put zaigrao u veljači, kada je u remiju s Celtom Vigo odigrao prilično lošu utakmicu, a ove sezone postigao je samo tri gola i na to dodao dvije asistencije.

Real daje Baleu 17 milijuna eura plaće svake godine. Zauzvrat dobiva vječno ozlijeđenog i nezainteresiranog tipa koji ni nakon sedam godina u Madridu ne zna složiti rečenicu na španjolskom i kojem je jedino bitan golf. O tome je govorio i u spomenutom podcastu.

Golf i MLS

Upravo bi golf mogao biti ključan u njegovom odlasku, barem ako je suditi prema Baleovoj izjavi koju prenosi novinarka Copea Arancha Rodriguez. Velšanin je komentirao mogući transfer u MLS. 

"MLS? To je liga koja raste, mnogo je igrača koji sada žele ići u MLS, a sigurno je da bih i ja bio zainteresiran. Volim ići na odmor u Los Angeles, uvijek ondje igram puno golfa", rekao je Bale pa komentirao Modrića i njegove golferske sposobnosti:

"Modrić je uvjerljivo najgori golfer u ekipi. Jednom smo bili u hotelu, nismo imali što raditi pa smo se odvezli do terena za golf. Gledao sam ga kako drži palicu za golf, nije imao pojma što radio. Okrenuo se u leđima, promašio lopticu i pao na pod. Pogodio je jednu od 20 loptica. Drugi dan je došao na doručak i žalio se da ga bole leđa."

 

Pročitajte više