Balotelli na televiziji obukao dres Milana, Mourinho ga definitivno otpisao



MARIO BALOTELLI, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, vjerojatno je napravio posljednji u nizu gafova i njegovo vrijeme u talijanskom prvaku je očito iscurilo.

Gostovao je Balotelli u televizijskoj emisiji "Striscia la notizia" te, uvjeren da su se kamere ugasile poslije intervjua, izvukao dres Milana s ispisanim svojim imenom i brojem 45.

Još ranije je Balotelli imao izlete, pa je jednom prilikom, potpisujući autograme malim navijačima Intera, objasnio da je on zapravo veliki navijač Milana.

Zbog sličnog ponašanja i mnogih ekscesa drugačije prirode Balotelli se već "tisuću puta" zakačio s trenerom Intera Joseom Mourinhom, a ovaj potez je izgleda izludio i vlasnika Intera Massima Morattija, koji se ovom prilikom obratio javnosti umjesto portugalskog trenera.

"Balotelli sigurno neće igrati protiv Livorna u srijedu. Nije niti psihički, niti fizički spreman za taj ogled. Suspenzija? Još uvijek razmatramo što učiniti", rekao je Moratti, a mediji su dodali kako je zaista došlo vrijeme za prodaju Balotellija. Arsenal se spominje kao prva moguća njegova destinacija.

Pročitajte više