NOGOMET

Balotellijev brat: Ne razumijem Mancinija. Zašto ne zove Marija?

Foto: EPA-EFE

TALIJANSKA nogometna reprezentacija nije se uspjela direktno plasirati na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Remijem u Sjevernoj Irskoj u zadnjem kolu prepustila je vrh tablice Švicarskoj pa će svoje mjesto na turniru tražiti u jako teškom i nezgodnom formatu doigravanja. 

Jedan od najvećih problema aktualnog europskog prvaka je realizacija. To je priznao i Andrea Belotti koji je za tamošnje medije rekao: "Nedozvoljivo je da ovoliko promašujemo. Mi napadači smo najviše krivi za ovo što se dogodilo. Da smo bili malo bolji, ne bi bilo ovih problema."

Zanimljivo rješenje tih problema ponudio je Enock Balotelli, brat puno poznatijeg Marija. "Uz svo dužno poštovanje Italiji, mi nismo momčad koja ima bogatu selekciju u napadu poput Francuske. Oni imaju Girouda, Benzemu i Mbappéa. U tom smislu ne smije se zanemariti moj brat koji bi morao biti barem na širem popisu", započeo je Enock za Notizie pa nastavio: "Ne razumijem Mancinija. Ne razumijem kako Mario može biti kod kuće. Možda nema vrhunsku statistiku u različitim klubovima, ali u reprezentaciji je uvijek bio sjajan."

"Znam da ne radi ono što rade Belotti i Immobile. Nije tip koji radi za momčad, ali ima druge vrline i može izmisliti gol ni iz čega. On bi bio idealan za ovu momčad", dodao je brat bivšeg napadača Intera i Manchester Cityja.

"Razočaravajuće je to što ljudi kod Marija nikad ne gledaju ono što on donosi na travnjaku, nego samo što se događa izvan terena. On neopisivo voli reprezentaciju, ali tamo nije igrao već četiri godine iako je zabijao više od nekih koji su dobivali pozive", zaključio je.

Mario Balotelli danas ima 31 godinu. Igra u turskoj Adani, a u 13 službenih nastupa ove sezone postigao je pet golova i dodao dvije asistencije.
 

Pročitajte više