Bandić uvjeren u Dinamov europski uspjeh

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić oduševljen je Dinamovom prezentacijom protiv Rijeke, a u pozitivnu budućnost kluba toliko je siguran da već vidi kako Modri čine velike stvari u Europi, iako ove sezone uopće ne nastupaju na europskim natjecanjima.

"Ma ne samo da će Dinamo biti prvak, nego sam uvjeren da će napraviti velike stvari u Europi." - rekao je gradonačelnik ističući kako se u igri vidi Kužeov štih. Smatra da se tek sada može govoriti o fizionomiji ozbiljnog kluba.

Bandić je zadovoljan i mlađom ekipom koja se nameće, a za njega osobno najbolji igrač protiv Rijeke bio je Vedran Ćorluka. Gradonačelnik je pohvalno govorio o još jednom mladom igraču kojemu je osobno pomagao oko operacije koljena.

Riječ je o Tomislavu Talijancu koji se oporavlja nakon operacije koljena, a trenutno radi s Bandićevim rođakom Jozom. Gradonačelnik za Talijanca kaže kako vjeruje da se "u Maksimiru rađa novi Van Basten", pišu Sportske novosti.

21-godišnji Talijanac bivši je igrač Hrvatskog dragovoljca, a prije nekoliko godina igrao je za kadete Modrih. Tada je ocijenjen kao neperspektivan, a sudeći prema Bandićevim najavama, u Maksimir će se vratiti u velikom stilu.

Pročitajte više