LIGE PETICE

Barcelona se boji da ne ostane bez Messija pa povlači očajnički potez

Foto: EPA

BARCELONA ima velikih problema s Messijem nakon što je Argentinac ušao u sukob sa sportskim direktorom Ericom Abidalom oko kritika koje je Francuz uputio njegovim suigračima.

Messi mu je odgovorio preko Instagrama i zatresao Barcelonu, a sada se spekulira o tome da Katalonci žele očajničkim potezom udobrovoljiti Messija.

Abidal je u intervjuu za list Sport optužio igrače, a osobito Messija, da su smijenili trenera Ernesta Valverdea, na što je Argentinac odgovorio postom na Instagramu u kojem je, ukratko, rekao da bi se ljudi trebali baviti poslom koji im je namijenjen. 

Ima pravo otići kad god želi

Naime, El Confidencial piše kako je Josep Maria Bartomeu ponovno krenuo u misiju dovođenja Neymara, ovoga puta na ljeto i pod svaku cijenu. 

"U Barceloni se boje Messija i žele da ih ozbiljno shvati u njihovim ambicijama koje su usmjerene prema Ligi prvaka kako ne bi ni pomislio o odlasku iz kluba", piše El Confidencial. 

Ako Barcelona ne uspije dovesti Neymara kako bi udobrovoljila Messiju, moglo bi se dogoditi da Argentinac, koji u ugovoru ima klauzulu da na kraju svake sezone može razgovarati s bilo kojim klubom i otići kako ga volja, iskoristi to pravo. 

Pročitajte više