Beckham krenuo po Ronalda

Foto: EPA

INTERVJUOM koji je dao Piersu Morganu i u kojem je negativno govorio o Manchester Unitedu i treneru Eriku ten Hagu, Cristiano Ronaldo vjerojatno si je zatvorio vrata kluba i osigurao transfer u zimskom prijelaznom roku. To će pokušati iskoristiti David Beckham kako bi portugalsku zvijezdu doveo u MLS i svoj Inter Miami.

Pregovori su već započeli, navode engleski mediji. Beckham je stupio u kontakt s predstavnicima Cristiana Ronalda i započeo pregovore za njegovo dovođenje. Dodaje se da je odgovor koji je Beckham dobio pozitivan, odnosno da je Ronaldo zainteresiran za dolazak u Miami.

Beckham se svim silama trudi u svoj klub dovesti jako nogometno ime pa se ranije pisalo i u kontekstu dolaska Lionela Messija, nakon što mu istekne ugovor s Paris Saint-Germainom. Za to je i dalje zainteresiran. Očekuje se da bi Ronaldo, bude li prihvatio poziv Beckhama, postao najplaćeniji igrač MLS-a.

Ten Hag ga više ne želi

United se trenutačno informira o tome koje radnje u skladu sa zakonom i pravilnicima može izvesti protiv igrača kojeg plaća više od dva milijuna eura mjesečno. Mediji koji prenose vijest o bijesu Ten Haga, igrača i čelnih ljudi kluba, uvjereni su da Ronaldo više neće igrati za United.

Upravo je to i ono što Ten Hag želi, iako je siguran da spreman i motiviran portugalski napadač može biti od koristi momčadi. Unatoč tome, ne želi zbog njega razbijati jedinstvo u momčadi i spreman ga je pustiti u siječanjskom prijelaznom roku, čak i ako klub ne uspije osigurati zamjenu za njega.

Ronaldo je u ovoj sezoni odigrao 16 utakmica za United s prosjekom od 65 minuta u njima. Postigao je tri i namjestio dva gola.

Pročitajte više