Beckham neće određivati trenera, Arena najveći kandidat

FRANK YALLOP je napustio klupu LA Galaxyja, a Bruce Arena nije više trener NY Red Bullsa.

Nakon još jedne razočaravajuće sezone u Galaxyju, koji se nije uspio plasirati u doigravanje, Yallop je prihvatio ponudu San Josea, dok je Arena sklopio sporazumni raskid ugovora sa Red Bullsom nakon poraza u polufinalu istočne konferencije od New Englanda.

Znači li to da će Arena, bivši izbornik SAD-a, preuzeti kormilo kluba iz Los Angelesa i tako postati novi trener najveće zvijezde MLS-a Davida Beckhama? 

Generalni menadžer Galaxyja Alexi Lalas nije potvrdio ovu konstrukciju američkih novinara, ali nije je niti demantirao.

"U svakom slučaju iskoristit ćemo sve opcije koje nam stoje na raspolaganju kako bismo pronašli odgovarajuće rješenje i vratili se na razinu koju priželjkujemo. To znači da u obzir dolaze domaći, ali i strani stručnjaci",  izjavio je Lalas te odlučno demantirao priče kako će Beckham odlučiti tko će biti novi strateg Galaxyja.

"Za nekoliko tjedana očekuje nas turneja po Novom Zelandu i Australiji. Željeli bismo što prije naći novog trenera, ali moramo biti sigurni da smo odabrali pravog čovjeka. To mora biti netko tko će se saživiti sa sredinom u koju dolazi i podignuti nas na razinu više",  zaključuje Lalas.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više