BELLATOR 214

Bellatorov vunderkind nokautiran nakon jedne minute

Screenshot: Bellator, YouTube

32-GODIŠNJI Amerikanac Henry Corrales u predborbi Bellatora 214 u kalifornijskom Inglewoodu, nokautirao je deset godina mlađeg Aarona Pica i upisao petu pobjedu koja ga dovodi u poziciju napada na titulu perolake kategorije.

Bellatorov vunderkind Aaron Pico računao je na drugačiji ishod. Hrvačka zvijezda koja je u Bellatorovom kavezu postala brutalni nokauter, iza sebe također ima četiri pobjede. Pico je u glavi preskočio borbu protiv Corralesa. Zaboravio je da to neće biti lagan posao. 

Henry Corrales je iskusan Bellatorov borac, koji se tukao među kremom promocije te je u borbu ušao s profesionalnim omjerom 16-3 i četiri pobjede. 12 od svojih 16 pobjeda ostvario je prekidom. Osim toga, nikad nije bio nokautiran.

Pico je bio pun samopouzdanja i mora se priznati da nije bio daleko od nokauta već nakon pola minute, kada je Corralesa aperkatom poslao na pod. No s razlogom Corale još nije primio nokaut. Ustao je i brzo preokrenuo meč. Pico je krenuo na sve ili ništa. Došlo je do klinča u sredini, Pico udara u blok, a Corrales nalazi trenutak za desni kroše. Čim je sjeo, to je bio kraj. Pico je platio zbog neiskustva, piše Fight Site. 
 

Pročitajte više