Bender odličan, Hezonja lošiji nego u posljednje vrijeme

Foto: Hina

SINOĆ su u NBA na terene istrčali Dragan Bender, čije su Phoenix Sunse pobijedili Charlotte Hornetsi, i Mario Hezonja koji je s Orlando Magicom doživio poraz od LA Clippersa. 
 
Iako su Sunsi uspjeli gotovo nadoknaditi zaostatak od 22 koša u zadnjoj četvrtini igrajući bez tri svoja najbolja igrača, Hornets su dobili utakmicu sa 122:115.
 
Dragan Bender bio je odličan u porazu, u 32 minute zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/8, trice 3/6) i pridodao tome tri skoka i jednu asistenciju.
 
Hornetsi su odigrali odličnu treću četvrtinu i na početku zadnjeg dijela utakmice imali su prednost od 22 koša. No Sunsi se nisu samo tako predali i u igri su ih držali Bender i Davon Reed. Sunsi su pogodili devet trica u prve tri četvrtine da bi onda samo u zadnjih 12 minuta pogodili također devet. I Bender i Reed su pogodili svaki po tri trice u tom periodu pomogavši tako Sunsima smanjiti zaostatak od 18 koševa. 
 
Troy Daniels pogodio je svoju petu tricu četiri minute i 12 sekundi prije kraja i Sunsi dolaze na tri razlike. Elfrid Payton je razliku smanjio na dva poena nešto više od dvije minute prije kraja.
No, onda Nicolas Batum pogađa tricu 52 sekunde prije kraja za vodstvo Hornetsa od 118:113, a nakon toga on i Dwight Howard pogađaju slobodna bacanja za konačan rezultat i pobjedu.
 

 
Daniels je bio najučinkovitiji kod Sunsa sa 17 koševa i četiri skoka te tri asistencije. Reed je dodao 16 koševa, a Harrison 14. Hornetse je predvodio Howard s 30 koševa, a Batum je dodao 29.
 
LA Clippersi su kod kuće sa 113:105 pobijedili Orlando Magic. Magic je imao prednost od 81-72 nešto manje od šest minuta prije kraja treće četvrtine, ali Clippersi preuzimaju kontrolu nad utakmicom na početku zadnjeg dijela zahvaljujući seriji od 14-3.
 
Lou Williams zabio je deset od svojih 25 koševa u zadnjoj četvrtini za Clipperse, Tobias Harris dodao je 21 koš, a DeAndre Jordan devet koševa i 18 skokova.  
 
Kod Magica najbolji je bio Jonathon Simmons s 24 koša i sedam asistencija, dok je D.J. Augustin ubacio 19 koševa. Hezonja je odigrao 24 minuta za Orlando i u tom je vremenu upisao pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 1/2), pet skokova i četiri asistencije
 

 
Magicu (20-47) je ovo četvrti poraz u gostima zaredom i trenutačno je zadnja momčad Istoka, dok su Clippersi (36-29) među prvih osam momčadi Zapadne konferencije.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više