LIGE PETICE

Bijesni Neymarov otac: Koliko još će žrtva biti kriva za ovakve situacije?

Foto: EPA-EFE

NEYMAROV otac jako se razljutio nakon ozljede njegovog sina u derbiju protiv Lyona u francuskom prvenstvu.

Duboko u sudačkoj nadoknadi PSG je tražio gol za izjednačenje. Neymar je s lijevog boka krenuo u prodor prema sredini, gdje ga je dočekao suparnički defenzivac Mendes te s obje noge ušao u njega. Na snimci se vidi da ide na loptu, ali također je jasno da je kao iskusni nogometaš morao znati koliko je ovakav start opasan.

"Kvragu, do kada će se ovo događati? Već dugo pričam o ovakvim stvarima, o ovakvom nasilju. Zašto se to ne prekine na prvom faulu, nego tek na sedmom ili osmom? Je li nam VAR potreban da shvatimo što je nasilan prekršaj? Trebaju li nam ozljede da se krenu suditi poštene odluke? Neymar kroz cijelu utakmicu inače trpi takve prekršaje, uvijek su nasilni. Nekažnjavanjem se štite takvi igrači. Nogomet je na gubitku. Koliko dugo će žrtva biti kriva za ovakve situacije?" napisao je Neymar Santos Sr. na Instagramu.

► KLIKNI OVDJE OVDJE TE POGLEDAJ BRUTALAN START NA NEYMARU I NJEGOVU REAKCIJU

Nakon pregledavanja snimke divljačkog starta sudac je isključio Mendesa, ali to nije nikakva utjeha Neymaru koji je dugo nakon toga glasno plakao, što se jasno čulo tijekom televizijskog prijenosa. Teren je napustio na nosilima. 

Pročitajte više