Bilić doveo Vahinog miljenika: Presretan sam što ću igrati za Slavena

Foto: Getty Images / Guliver Image

SOFIANE FEGHOULI  potpisao je za West Ham po isteku ugovora u Valenciji. Alžirski reprezentativac prije šest mjeseci odlučio je napustit Mestallu nakon svađe u klubu, a Bilićev klub bio mu je prvi na popisu želja. Ostvarila mu se u utorak poslijepodne potpisom trogodišnjeg ugovora s londonskim premierligašem.


Bilić dovodi svog "Mahreza": Jedan od najtraženijih slobodnih igrača savršeno se uklapa s Payetom

Feghouli će službeno svoj autogram na ugovor staviti tek 1. srpnja, ali sve detalje oko potpisa uspješno je obavio, liječnički pregled odradio je u bolnici Spire Roding, a nakon što je klupski liječnik dao zeleno svijetlo, dogovorio je sve vezano uz plaću.

Rođeni Parižanin stigao je u Valenciju 2010 iz Grenoblea i zabio je 42 gola u 243 nastupa. No odlučio se nastupati za državu u kojoj su mu rođeni roditelji. Za Alžir je dosad nastupio 40 puta i zabio sedam golova, bio je jedan od najvažnijih igrača Vahida Halilhodžića na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Presretan sam što ću igrati za Hammerse i Slavena Bilića," rekao je Feghouli na službenom fotografiranju za klupsku stranicu.

"West Ham je klub s bogatom poviješću, to je također utjecalo na moju odluku. Svakom igraču san je zaigrati u Premierligi."
 

Pročitajte više