Bilić izveo čudo bez 13 igrača pa otkrio: Nikad se nisam našao u ovakvoj situaciji

Foto: Profimedia

NAKON teškog poraza 4:0 od Swanseaja, Watford Slavena Bilića s 1:0 je u Championshipu u gostima pobijedio Norwich. Gosti su gol vrijedan tri boda zabili u samoj završnici dvoboja, u 86. minuti. Strijelac je bio Vakoun Issouf Bayo, napadač iz Obale Bjelokosti, prekinuvši post koji je trajao točno tri mjeseca.

Bila je to brza gostujuća kontra nakon jednog Norwichevog kornera. U odličnom je prodoru bio Ismaïla Sarr te je nesebično poslužio strijelca gola za pobjedu kojom je Bilićeva momčad stigla na četvrto mjesto. Jedna je to od pozicija koje vode u doigravanje za ulazak u Premier ligu.

Nikad ovakva situacija

Posebno je ovo velika pobjeda jer Bilić nije mogao računati na čak deset imena za ovaj susret, a tijekom utakmice ostao je bez još tri nogometaša. Kalu, Davies i Kabasele morali su ranije izaći iz igre zbog problema s tetivama.

"Nikad prije u karijeri nisam imao situaciju s toliko ozljeda. Kad je stanje ovakvo, nekad nije dovoljno ni boriti se na terenu, nekad morate biti spremni poginuti za momčad jer nemate kvalitetu na koju biste se mogli osloniti", rekao je Bilić nakon utakmice.

Pročitajte više