Biliću, ovo je pritisak novinara: Vogtsa u Azerbajdžanu gađaju tariguzom i nude mu vrč za pranje

VELIKE neugodnosti doživljava Berti Vogts, njemački stručnjak na klupi azerbajdžanske reprezentacije. Napad na ego prijavio je policiji kao fizički napad.

Vogts je doživio neugodnost i to tijekom press-konferencije: Jedan od novinara na njega je bacio rolu toaletnog papira želeći na taj način pokazati što misli o igri azerbajdžanske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. Tamošnji su novinari Vogtsu ponudili i vrč s vodom kakav se koristi u muslimanskim zemljama za čišćenje nakon vršenja nužde.

"Nije bilo riječi o napadu. Trojica su novinara pokušala uvrijediti Bertija Vogtsa" izjavio je glasnogovornik Azerbajdžanskog nogometnog saveza.

Vogts je preuzeo Azerbajdžan u travnju 2008. U kvalifikacijama za SP 2010. ta je reprezentacija zauzela pretposljednje mjesto skupine s 5 osvojenih bodova iz deset utakmica. U kvalifikacijama za Euro zauzimaju posljednje mjesto skupine A s 3 boda iz pet utakmica. Vodeća Njemačka odigrala je šest utakmica uz maksimalan učinak.

Upravo protiv zemlje za koju je igrao i koju je kao izbornik '96 doveo do tituule europskog prvaka igra u Bakuu u utorak.

Pročitajte više