ZANIMLJIVOSTI

"Bio sam na ulici noćima i radio stvari koje dječaci te dobi ne bi smjeli"

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Lyona Memphis Depay gostovao je u nizozemskoj emisiji Pauw u kojoj je predstavio svoju autobiografiju "Srce lava". U knjizi je, između ostaloga, otkrio kako je prodavao travu na ulici i odlazio na tulume na kojima su se konzumirale sve vrste droga. 

"Ne slažem se s mnogim stvarima koje sam činio u prošlosti i ne ponosim se njima, ali objavio sam ih jer želim biti čist", poručio je na početku Depay pa dodao:

"Mladi koji se nađu u mojoj poziciji, bez osoba koje bi ih vodile, možda na mom primjeru vide da neće uspjeti ostvariti svoje snove ako nastave griješiti. Ja sam oduvijek htio postati profesionalni nogometaš, ali dugo sam činio pogrešne stvari."

Želi biti primjer drugima

Svjestan je svojih pogrešaka i želi ih iskoristiti kako bi pomogao drugima da ih ne naprave. 

"Nadam se da ću biti primjer drugima. Neke vas pogrešne odluke iz života proganjaju. Živio sam na rubu i imao sreće da se izvučem. Za neke to može završiti kobno. Bio sam na ulici noćima i radio stvari koje dječaci te dobi ne bi smjeli", rekao je napadač Lyona. 

Njegov otac Dennis napustio je obitelj kad je Depay imao samo četiri godine.

"Sad mi je 25 godina i razmišljam: 'Pa to mi je otac i kako možeš očekivati od Boga da ti nešto oprosti kad sam ne možeš oprostiti čovjeku.' Otišao sam do oca, razgovarali smo i oprostio sam mu. Naravno, nismo odmah u najboljim odnosima, ali povremeno se čujemo", istaknuo je Nizozemac.

Pročitajte više