Bitka Liverpoola i Chelseaja: Cesc isključen, Srpski Gerrard u bolnici, žute kartone prestali brojati

Screenshot: Youtube

"PRIJATELJSKA" utakmica Redsa i Bluesa paradoks je sam po sebi kada znamo kakvi su rivali ti klubovi (p)ostali od Benitezove i prve Mourinhove ere. Dokaz tome dobili smo i na njihovom zadnjem susretu, utakmici u Pasadeni u kojoj je Chelsea slavio golom Garyja Cahilla glavom u 10. minuti.

Jer uz njegovog suigrača Cesca Fabregasa, koji mu je centrirao za gol iz kornera nakon što je nadvisio Grujića, Cahill je također trebao biti isključen zbog grubosti, ali bio je jedan od šest igrača (Moreno, Ejaria, Grujić, Lovren, Stewart) koji su dobili žute kartone u udaračkom dvoboju na stadionu gdje se igralo finale SP-a 1994.
Fabregas je pocrvenio u 72. minuti nakon brutalnog i opasnog starta na novom Liverpoolovom braniču Ragnaru Klavanu, kojeg je sasjekao čepovima po potkoljenici i sada zbog isključenja ne može igrati u idućoj utakmici prijateljskog turnira protiv Reala u subotu. 
 
Liverpool usprkos igraču više zadnjih 20 minuta žestokog kalifornijskog dvoboja engleskih rivala, nije uspio ugroziti gol suparnika i doživio je prvi poraz u pripremama. 
 
Osim toga, nakon sudara glavama s Bertrandom Traoreom ozlijedio se Grujić, koji je morao otići u bolnicu. 
 
 

Pročitajte više