Bivša zvijezda Manchestera otkrila bizarni razlog zbog kojeg Ronaldinho nije došao na Old Trafford

Foto: Getty Images/Guliver Image

LEGENDARNI Ronaldinho ostao je u srcima cijelog svijeta fantastičnim igrama u dresu Barcelone. Brazilac je godinama očaravao svojim genijalnim potezima i rješenjima, no jako malo je nedostajalo da mu karijera ode u potpuno drukčijem smjeru.

Ronaldinho je bio na korak do odlaska u Manchester United, a njegov transfer na Old Trafford spriječilo je - vrijeme. Tako barem tvrdi bivši Unitedov igrač Quinton Fortune.

"Kad je Ronaldinho dolazio na pregovore, bilo je očajno vrijeme. Iako je bilo ljeto, padala je kiša i bilo je tmurno. Manchester i inače nije pretjerano lijep grad i njemu se cijela ta atmosfera nije uopće svidjela", rekao je Fortune.

"Da su ga doveli dan prije ili kasnije, mislim da bi priča potpuno drukčije završila. Zamislite da smo imali tu sreću da njega imamo u momčadi", zaključio je Fortune.

Ronaldiho je 2004. godine iz PSG-a prešao u Barcelonu za 30 milijuna eura. U prvoj sezoni osvojio je naslov prvaka, a sljedeće godine prvenstvo i Ligu prvaka. U 145 utakmica za Blaugranu zabio je 70 golova.

Pročitajte više