Bjelica: Sane? Tretirat ću ga kao svakog drugog igrača. To je za mene odavno prošlost

Foto: EPA

NENAD BJELICA s Union Berlinom u subotu dočekuje Bayern u utakmici 30. kola Bundeslige. Prošli susret ovih ekipa bio je obilježen fizičkim sukobom Bjelice i nogometaša Bayerna Leroya Sanea, zbog čega je hrvatski stručnjak isključen. U najavi ovog susreta Bjelica je, između ostalog, govorio i o tom incidentu.

Bjelica: Sane? To je za mene odavno prošlost

"Čestitam Bayern Münchenu i Borussiji Dortmund na plasmanu u polufinale Lige prvaka. Ovo je velika stvar za njemački nogomet i pokazuje koliko je jaka Bundesliga. Naravno, Bayernu je sada prioritet Real. Ali i rezervni igrači Bayerna su vrlo kvalitetni. Bit će to teška utakmica za nas", rekao je u uvodu pa odgovorio na pitanje o Saneu:

"Ono što se dogodilo, dogodilo se na terenu i ostalo je na terenu. Tretirat ću ga kao svakog drugog igrača, nemam problem s njim, to je za mene već odavno prošlost."

"Velik je izazov igrati protiv minhenskog Bayerna. Ali u ovoj utakmici treba osvojiti tri boda. Uvijek smo govorili da moramo nastaviti zabijati. Ali ipak smo skliznuli u zonu komfora. 29 bodova neće biti dovoljno. Zato alarmiram na uzbunu dok ne bude prekasno. Još smo u borbi za ostanak", zaključio je Bjelica.

Pročitajte više