Bolton ne odustaje od Dade Prše

MENADŽER premierligaša Boltona, Sam Allardyce, nikako ne može prežaliti što u redove svoje momčadi nije doveo našeg napadača Dadu Pršu. Nakon što se nedavno iznova požalio novinarima, Allardyce je "bacio oko" na Danijela Ljuboju, napadača Srbije.

No, u isto je vrijeme u smjeru Glasgowa uputio suptilan upit o mogućnosti da Dado Pršo ipak pređe u redove Boltona, piše ugledni britanski list Herald.

Iako je prvi "na meti" Sama Allardycea srpski napadač Ljuboja, čija se tržišna vrijedonost procjenjuje na oko 1,5 milijuna funti, menadžer Boltona za njegove će se usluge morati boriti s aktualnom prvakom Škotske, Celticom.

Naime, nakon što je Gordon Strachan, menadžer Celtica, odlučio za 500,000 funti prodati Johna Hartsona u Premierligu, točnije u West Bromwich Albion, momčadi s Parkheada je itekako potreban vrstan napadač, a Strachan se silno zainteresirao upravo za Ljuboju.

Zbog toga se Allarydce, svjestan da akvizicija Ljuboje neće biti jednostavna, raspituje u Rangersima o mogućnosti da ostvari svoju davnu želju i dovede našeg (bivšeg?) reprezentativca u redove svoje momčadi.

No, Dado je najavio kako će aktualna sezona u angersima zbog problema s koljenima vjerojatno biti i njegova posljednja, pa će tako menadžer Boltona najvjerojatnije još jednom ostati uskraćen za Pršine usluge.

Pročitajte više