liga prvaka

Borussijin gazda Guardioli: Tko to još može raditi? Nemaš pravo kritizirati druge

Foto: EPA

BORUSSIA DORTMUND večeras od 21 sat igra protiv Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Na Etihadu su Englezi pobijedili 2:1 pa se Nijemci imaju čemu nadati protiv momčadi Pepa Guardiole.

Guardiola je uoči duela komentirao da Borussia daje velik novac menadžerima kako bi dovela najtalentiranije mlade nogometaše Europe. Prema službenim podacima Dortmund je menadžerima dao 10 milijuna funti više nego Manchester City.

Te Guardioline izjave natjerale su Borussijinog gazdu Hansa-Joachima Watzkea na komentar.

"U posljednjih pet godina potrošili su skoro milijardu na nove igrače. Za pet godina?! Tko još ima mogućnost to raditi? Guardiola nema pravo kritizirati druge", rekao je Watzke za BBC.

Potom je dodao:

"Kad je počela pandemija koronavirusa, nismo imali nikakav dug. Nijednog eura. Zato smo sada u komfornoj situaciji. Ne moramo prodavati i to je važno. Bogati klubovi moraju shvatiti nešto ako žele našeg igrača. Postoje dvije opcije - prva je da im kažem da nemaju šanse. Druga je da im kažem - ovo je cijena. Moraju znati da je baš to cijena i nije neka druga. Vrlo smo jasni i pošteni."

Watzke tvrdi da će Erling Haland ostati u Borussiji Dortmund i sljedeće sezone.

"To mi je već dosadilo. Znam gdje će on igrati od 1. rujna."

Pročitajte više