Butina odlazi iz Dinama, igrači s Mamićeve "lista želja" smatraju da ih Dinamo ne može platiti

IAKO je Butina prije nekoliko dana izjavio kako će najvjerojatnije ostati u Dinamu, već danas se vrti druga priča. Tomo Butina karijeru će najvjerojatnije nastaviti u belgijskom prvoligašu Club Bruggeu.

Zdravko Mamić ponudio je Butini 120,000 eura godišnje, no reprezentativni vratar glatko je odbio njegovu ponudu jer u džepu ima sigurnu ponudu belgijskog kluba. Njegov manager Naletilić već je u fazi realiziranja transfera, no o kojoj se cifri radi ostaje tajnom.

Nije Butina jedini koji bi mogao napustiti klub. Krznar, Polovanec, Drpić, Silvijo Marić, Ivica Olić i Mihael Mikić također se spominju kao imena koja bi mogla otići iz Maksimira.

Iako po Mamiću Olić vrijedi puno više, ako netko za njega ponudi 2 milijuna eura, bit će prodan.

Silvijo Marić i Mihael Mikić također će otići ako dobiju dobre ponude.

Drpiću i Polovancu istječu ugovori, a pitanje je hoće li ga produžiti.

Jučer smo pisali o dovođenju novih igrača u Dinamo, odnosno o listi želja Zdravka Mamića na kojoj se među ostalima nalaze i Mario Cvitanović, Goran Vlaović i Stjepan Tomas. Trojka je za Sportske novosti izjavila kako im je dobro tamo gdje jesu, a ni Dinamo ih ne može platiti koliko ih plaćaju njihovi klubovi. Ili možda može?

I Hrvoje Štrok svojim je posljednjim igrama privukao pažnju klubova. Po napisima iz Jutarnjeg lista Kamen Ingrad je navodno Štroku ponudio bolje uvjete nego Dinamo. Hoće li Mamić biti spreman za Štroka "odriješiti kesu" vidjet će se uskoro.

Pročitajte više