Čačić više nema dvojbi oko sastava za Tursku: Bolji smo od njih

Foto: Hina

ANTE ČAČIĆ i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odradili su posljednju presicu uoči okršaja s Turskom na otvaranju Eura.

Očekuje se da Hrvatska na Parku Prinčeva istrči u sastavu: Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Modrić, Badelj - Brozović, Rakitić, Perišić – Mandžukić. Čačić je poručio kako je u glavi složio prvih 11, ali tu je i završio s pričom oko prve postave.

"Više nemam dvojbi. Tko će igrati? Vidjet ćete sutra", rekao je Čačić, koji je spreman za jednu od najvećih utakmica u svojoj karijeri.

"Znam se nositi s pritiskom i preprekama. Momčad mi daje dodatno samopouzdanje, siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", dodao je bivši trener Lokomotive.

"Već sam rekao da ova reprezentacija može izaći iz sjene Vatrenih i da sam uvjeren kako oni to doista mogu napraviti. Imamo mlade i iskusne igrače, ponosne što nose hrvatski dres. Protiv Turske očekujte motiviranu momčad koja će se na terenu postaviti autoritativno", nastavio je Čačić.

Riječ, dvije o Turskoj?

"Na Euru nema slabih momčadi. Vidjeli ste to jučer na utakmici između Francuske i Rumunjske gdje su Rumunji držali domaćina u šahu sve do kraja susreta. Očekujem zahtjevnu utakmicu protiv Turske koja ima sličan mentalitet kao i mi. Respektiramo ih, ali vjerujemo u sebe i mislimo da smo bolji".

Navijači neredi obilježili su početak Eura. Što Čačić očekuje od hrvatskih navijača?

"Oni koji planiraju raditi nerede nisu hrvatski navijači jer ne žele dobro svojoj reprezentaciji", zaključio je Čačić.

Pročitajte više