SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Červar najavio ključnu utakmicu Hrvatske: Ako prođemo, naše ambicije se mijenjaju

Foto: EPA-EFE

LINO ČERVAR je dan nakon pobjede Hrvatske protiv Bahreina najavio sljedeću utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska sutra od 18 sati igra protiv Argentine.

"Respektiramo ih. Igraju prvu utakmicu sa Simonetom, jako važnim igračem Montpelliera, on je prije nekoliko godina na Final Fouru Lige prvaka bio najbolji igrač. Imaju ambicioznu ekipu, odličnog desnog beka i pivota, odlični su u kontri. Svaka naša pogreška može biti kažnjena. Jednostavno moramo igrati kao jučer, čvrsto u obrani i diktirati igru. Taktička disciplina isto mora biti savršena. Jučer smo imali nekoliko tehničkih pogrešaka. Ako to zadovoljimo, idemo u četvrtfinale. To bi već tad bio uspjeh jer nije mala stvar ući u najboljih osam na prvenstvu. No ako to napravimo, onda se naše ambicije mijenjaju", rekao je Červar.

Hrvatska je jučer pobijedila Bahrein 28:18 i odigrala svoju najbolju partiju na prvenstvu. Pobjedom protiv Argentine osigurala bi četvrtfinale natjecanja.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više