ČESTITKA ČELNIKA HOO-A HRVATSKIM KICKBOKSAČIMA I KARATAŠIMA

Predsjednik i glavni tajnik HOOa Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošićuputili su danas brzojav čestitke hrvatskim reprezentativcima ukickboxingu, koji su se sa Svjetskog prvenstva u Parizu (21. ? 26.listopada 2003.) vratili s deset medalja, te hrvatskim karatereprezentativcima koji su na juniorskom SPu u Marseilleu (24. ? 26.listopada 2003.) osvojili četiri medalje: L

"Sjajan je uspjeh vratiti se sa Svjetskog prvenstva s ukupno 10medalja u tako jakoj konkurenciji koja je bila u Parizu. To je dokazVašeg talenta i kvalitete, kao i stručnosti trenera i osoba u savezu.Iskrene čestitke upućujemo zlatnima Zvonimiru Griblu, Sanji Strunji,Lidiji Mandić; osvajačima srebrnih medalja Goranu Valentiću i LidijiMandić te brončanima Nives Radić, Ivoni Roca, Draženu Glavašu, IvaniDidović te aero ekipi u sastavu Snježana i Goran Valentić te LidijaMandić", stoji u čestici kickboksačima.

"Osvajanje dvaju zlata i bronci na juniorskom Svjetskom prvenstvu,garancija su lijepe budućnosti hrvatskog karatea i sjajan učinakhrvatskih predstavnica.

Iskrene čestitke upućujemo svjetskim prvakinjama Petri Naranči iJeleni Kovačević, te osvajačicama brončanih medalja Maji Janković iMirni Šenjug. I u budućnosti Vam želimo da kvalitetnim radom osvajatebrojne medalje", kaže se u brzojavci čelnika HOO-a mladim karatašima.

(Hina) ad ad

Pročitajte više